Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

De ce Pre-Seed este un lubrifiant vaginal, special creat pentru a nu dauna fertilitatii

Pre-Seed este primul lubrifiant care se poate promova ca fiind ,,sigur atunci cand incercati sa concepeti un copil" avand la baza controale permanente, teste de biocompatibilitate si studii de specialitate publicate in reviste medicale.

Pre-Seed este primul lubrifiant cu studii independente care confirma faptul ca acesta nu dauneaza spermei (Agarwal et.al., 2008; Vargas et al. 2011).

Potrivit lui Vargas et al, ,,Dintre toate gelurile evaluate, doar Pre-Seed nu prezinta nici un fel de toxicitate pentru spermatozoizi, ceea ce il face solutia cea mai potrivita pentru femeile care incearca sa ramana insarcinate." De asemenea, Pre-Seed mai este recomandat si in cartile medicale de specialitate precum in Ghidul de Practica ASRM ,,Optimizarea fertilitatii naturale” si in Ghidurile de Medicina NIH din librariile americane pentru a ajuta femeile sa realizeze care sunt zilele de ovulatie.

Studiile de specialitate au demonstrat ca alti lubrifianti pot dauna spermei.

Studiile publicate in ultimele decenii au aratat ca majoritatea lubrifiantilor "de zi cu zi" si chiar uleiul de masline, glicerina, saliva si apa pot afecta abilitatea spermatozoizilor de a penetra ovulul, asa cum reiese din testele efectuate in laboratoare. De fapt, deteriorarea spermatozoizilor de lubrifiantii de brand a fost asemanata cu deterioarea provocata de gelurile contraceptive (Tulandi et al, 1982; Frishman et al, 1992; Miller et al, 1994; Kutteh et al, 1996; Anderson et al, 1998; Agarwal et al, 2008; Vargas et al, 2011). Cuplurile care incearca sa conceapa ar trebui consiliate sa evite lubrifiantii care pot afecta sperma.

Formula eficienta de la baza produsului Pre-Seed

Pe langa faptul ca nu afecteaza calitatea spermei, lubrifianul Pre-Seed a fost categorizat in studii independente ca fiind la fel de alunecos si de fin, daca nu chiar mai bun decat brandurile de lux (Mahan et al, 2011). S-a dovedit ca formula izotonica Pre-Seed era mai sigura si mai putin iritanta pentru mucusul membranelor decat brandurile renumite de lubrifianti, care, din cauza formulei hipertonice pot provoca iritatii severe si chiar deteriorarea tesuturilor (Adriaens & Remon, 2008; Russo et al., 2010).

S-au efectuat numeroase teste pentru a confirma siguranta lubrifiantului Pre-Seed pentru cuplurile care incearca sa conceapa. Mai mult decat atat, fiecare lot de Pre-Seed a fost testat inainte ca produsul sa fie lansat pe piata pentru ca producatorii sa fie convinsi de compatibilitatea produsului cu gametii (spermatozoizii).

Feedback-ul pozitiv al pacientilor

Numerosi doctori ne impartasesc constant comentariile pozitive legate de Pre-Seed primite de la pacientii lor. Cititi colectia de experiente a utilizatorii nostrii si comentariile medicilor.


Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER