Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Cele mai intalnite intrebari despre lubrifiantul Pre-Seed


De ce este lubrifiantul vaginal Pre-Seed unic?

Pre-Seed a fost special conceput pentru a imita fluidele fertile ale femeii si pentru a oferi o lubrifiere sigura atunci cand incercati sa concepeti.
 • Este demonstrat clinic faptul ca este un lubrifiant care ajuta cuplurile in procesul de concepere
 • Permite spermatozoizilor sa se deplaseze liber
 • Produs izotonic si cu un pH neutru pentru a imita cat se poate de bine fluidele fertile Inventat de medici
 • Folosit in clinicile de fertilitate
 • Studii de specialitate publicate care demonstreaza ca Pre-Seed nu dauneaza spermei
 • Studii clinice publicate care arata faptul ca Pre-Seed nu irita tesuturile vaginale sensibile si nici tesuturile cervixului in comparatie cu alti lubrifianti de marca
 • Pre-Seed are mai multe patente internationale si americane

« inapoi sus

Este Pre-Seed cu adevarat benefic pentru fertilitate?

Da. Lubrifiantul Pre-Seed imita secretiile naturale ale organismului ceea ce impiedica aparitia uscaciunii vaginale si ofera in acelasi timp un mediu propice pentru spermatozoizi. Hidratarea sa vine de la Ph neutru, osmolalitatea si viscozitatea (consistenta) identica cu fluidele fertile ale cervixului (mucusul). Pre-Seed nu dauneaza spermatozoizilor si este mai putin iritant pentru femei (vezi studiile medicale).

« inapoi sus

Pot sa folosesc Pre-Seed chiar daca sunt sensibila la alti lubrifianti?

In general, multe femei pot utiliza Pre-Seed chiar daca au avut iritatii sau infectii in urma folosirii altor lubrifianti. Acest lucru este intalnit destul de des pentru ca alti lubrifianti nu au aceeasi concentratie de sare (ion) ca si fluidele corporale. De exemplu, fluidele corporale au o concentratie de 270 mOsm/kg dar majoritatea lubrifiantilor prezinta o concentratie mare de aproape 3,500 mOsm/kg, deci puteti vedea ca diferenta este imensa. Este ca si cum ati avea apa sarata in ochi!

Totusi exista un procent foarte scazut de femei care sufera de aceeasi iritatie si dupa au folosit Pre-Seed. Procentul ar fi cam jumatate de 1%, conform datelor noastre. O asemenea iritatie poate fi asociata cu infectia gen candidoza, din cauza sarcinii sau a schimbarilor hormonale sau a unei reactii alergice. Va rugam sa luati aminte..daca va confruntati cu iritatii dupa ce ati folosit Pre-Seed, nu mai folositi deloc produsul. Daca iritatia persista va sugeram sa contactati medicul de familie.

« inapoi sus

Pre-Seed este compatibil cu prezervativele?

Lubrifiantul Pre-Seed este compatibil cu prezervativele din latex si poliuretan.

« inapoi sus

De ce se aplica lubrifiantul Pre-Seed in interior?

Lubrifiantul Pre-Seed se vinde cu un aplicator pentru a furniza gradul optim de hidratare in interior atunci cand vine in contact cu vaginul si cervixul ceea ce imbunatateste confortul in timpul actului intim si imita perfect fluidele fertile. Corpul femeii secreta natural secretii de-a lungul canalului vaginal. Pre-Seed este cel mai eficient ca lubrifiant atunci cand formula sa izotonica patrunde in interiorul vaginului. Cu toate acestea, lubrifiantul Pre-Seed poate fi aplicat si extern.

« inapoi sus

Cand trebuie folosit Pre-Seed daca vreau sa raman insarcinata?

Lubrifiantul Pre-Seed poate fi utilizat ori de cate ori aveti un contact sexual si cand doriti sa adaugati o lubrifiere si hidratare suplimentara.

« inapoi sus

Pot sa folosesc Pre-Seed oricand doresc?

Lubrifiantul Pre-Seed poate fi utilizat oricand doriti pentru a preveni uscaciunea vaginala si disconfortul. Aplicarea interna ajuta lubrifiantul sa actioneze precum fluidele corporale, ceea ce confera o sentiment de naturalete pe toata perioada actului sexual. Formula izotonica Pre-Seed atesta faptul ca produsul este mai sigur, mai putin iritant ceea ce este ideal pentru femeile de toate categoriile de varsta. In studiile clinice, s-a dovedit ca lubrifiantul Pre-Seed este la fel de alunecos si catifelat daca nu si mai mult decat atat, comparativ cu lubrifiantii de top. S-a mai descoperit faptul ca Pre-Seed este mai sigur si mai putin iritant pentru tesuturile sensibile fata de ceilalti lubrifianti ceea ce poate provoca iritatii si arsuri.

« inapoi sus

Se aplica in cantitate mai mica sau mai mare?

Daca ati folosit Pre-Seed si ati simtit ca este alunecos sau nu exista o senzatie prea placuta in timpul actului sexual – incercati una sau mai multe din urmatoarele sfaturi:
 1. Aplicati mai putin lubrifiant. La inceput incepeti cu 1 gm si adaugati pana ajungeti la cantitatea potrivita pentru dumneavoastra.
 2. Indepartati excesul de lubrifiant Pre-Seed dupa ce l-ati aplicat. Dupa ce ati aplicat lubrifiantul vaginal Pre-Seed cu ajutorul aplicatorului indepartati excesul cu un servetel din partile laterale.
 3. Aplicati lubrifiantul mai devreme, chiar si cu o ora mai devreme, inainte de actul sexual.
 4. Incercati sa folositi Pre-Seed in exterior. Va sugeram sa utilizati un sfert din cantitatea de lubrifiant pe organul genital chiar inainte de actul intim.
 5. Daca simtiti ca este prea alunecos in timpul actului sexual, luati o scurta pauza si indepartati excesul cu mana sau cu un servetel. Acest lucru va remedia problema atunci cand va reapucati de treaba
Daca ati folosit Pre-Seed si nu a fost suficient de alunecos, atunci inseamna ca s-a uscat prea repede si v-a oferit o senzatie neplacuta de cauciuc. In concluzie, tesuturile dumneavoastra au nevoie de hidratare suplimentara si va fi nevoie sa folositi mai mult lubrifiant Pre-Seed. Pre-Seed se absoarbe repede datorita formulei izotonice si pentru ca imita perfect fluidele naturale. Pentru a oferi o lubrifiere corespunzatoare, trebuie sa aplicati o cantitate semnificativa pentru ca Pre-Seed sa hidrateze tesuturile. Iata cateva sugestii pentru aceasta situatie:
 1. Incercati sa folositi aplicatoarele intravaginale atunci cand aplicati lubrifiantul in interior. Corpul dumneavoastra produce fluide naturale de-a lungul canalului vaginal, nu doar la deschiderea vulvelor. Aplicarea lubrifiantului in interior imita fluidele fertile si maximizeaza eficacitatea Pre-Seed ca lubrifiant. Majoritatea femeilor nu au utilizat niciodata aplicator pentru lubrifiant asa ca s-ar putea sa experimentati senzatii diferite. Cu siguranta il veti adora!
 2. Daca folositi Pre-Seed doar pentru uz extern, aplicati manual o cantitate considerabila pe zonele pe care doriti sa le lubrifiati. Daca acestea absorb prea repede Pre-Seed, repetati aplicarea (cu aceeasi cantitate de produs). Din momentul in care tesuturile sunt hidratate, a doua doza de Pre-Seed s-ar mentine la suprafata si v-ar oferi un lubrifiere de lunga durata.
 3. Daca folositi aplicatorul si nu simtiti ca este suficient de alunecos (lucru rar intalnit) incercati sa umpleti aplicatorul cu 4 gms inainte de aplicarea lubrifiantului Pre-Seed in timp ce stati intinsa in pat, chiar inainte de actul sexual.

« inapoi sus

De ce contine Pre-Seed parabeni?

Conservatii precum metilparabenul si propilparabenul (din lubrifiantul Pre-Seed) protejeaza produsele de inmultirea bacteriilor. Din pacate, alti conservanti (vitamina C, EDTA etc) pot provoca distrugerea sau moartea spermatozoizilor. Noi am ales sa folosim metiparabenul si propilparabenul avand la baza date sigure si o lunga istorie de utilizare.

Conservantii folositi de noi previn inmultirea bacteriilor, fara sa afecteze spermatozoizii. Cercetarile publicate au descoperit ca acesti conservanti nu afecteaza tesuturile asa cum o fac estrogenii din soia sau alte alimente (Un studiu privind activitatea endocrina a parabenilor si potentialele riscuri pentru sanatatea umana. Criv Rev Toxicol, 2005 ).

Oamenii de stiinta si consultatii experti in domeniul conservantilor au studiat toate categoriile de conservanti, aprobate pentru uz uman. Atunci cand am inventat Pre-Seed, bineinteles ca obiectivul nostru a fost acela de a alege un conservant sigur pentru spermatozoizi. Din pacate, multi conservanti afecteaza sperma prin felul lor de a actiona in organism. In conceperea lubrifiantului Pre-Seed, ING fertility a realizat primul, si din cunostintele noastre, singurul studiu pentru a determina doza minima de metiparaben si propilparaben care putea fi folosita pentru a ne atinge scopul de a proteja organismul uman de inmultirea bacteriilor simultan cu functionarea optima a spermatozoizilor, fara sa afectam fecundarea ovulului sau dezvoltarea embrionului.

Problemele de siguranta aparute in jurul parbenilor au fost studiate de mai multe grupuri de experti. Toti acestia au concluzionat faptul ca metiparabenul si propilparabenul, utilizati in cantitatile prezente in Pre-Seed, nu afecteaza organismul uman.

FDA considera ca ,,in prezent nu exista motive bine intemeiate pentru consumatori sa fie ingrijorati atunci cand folosesc cosmetice pe baza de parabeni”. Cu toate acestea, studiile continua pentru a descoperii date noi in acest domeniu. Daca FDA determina ca exista motive de ingrijorare, va anunta industria si publicul.

« inapoi sus

Cum anume folosesc aplicatorul cu lubrifianul Pre-Seed?

Nu ati folosit pana acum lubrifiant cu un aplicator intravaginal? Va spunem noi ca este usor si discret! Aplicatoarele Pre-Seed acopera toata zona vaginala, la fel ca in cazul fluidelor corporale-sporeste gradul de confort in timpul actului sexual.

« inapoi sus

Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER