Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

De ce sa alegeti lubrifiantul Pre-Seed

  • Permite spermatozoizilor sa inoate liber
  • Are o consistenta placuta
  • Imita foarte bine fluidele corporale
  • Nu este lipicios
  • Nu irita

Pre-Seed ofera un sentiment placut de naturalete, o umiditate medie pentru confortul vaginal si pentru a face dragoste zilnic.


84% dintre utilizatori au apreciat sentimentul placut pe care il ofera Pre-Seed si au ajuns sa-l foloseasca in mod regulat!


Formula izotonica de la baza lubrifiantului Pre-Seed il face un produs mai sigur si mai putin iritant, lucru ideal pentru femeile din toate categoriile de varsta.

Pre-Seed poate imbunatati confortul in timpul actului sexual pentru femeile care sufera de dureri pelvice si a vulvei, pentru femei care alapteaza si pentru femeile care au urmat un tratament pentru cancer.


Pe langa faptul ca nu dauneaza spermei, lubrifiantul Pre-Seed este la fel de alunecos si poate chiar mai bun decat lubrifiantii de top asa cum a fost demonstrat in studiile independente. Formula sa izotonica s-a dovedit a fi mai sigura si mai putin iritanta pentru tesuturile sensibile ale femeii in comparatie cu alti lubrifianti care pot provoca iritatii si arsuri.

Iata doar cateva comentarii de la persoanele care au folosit Pre-Seed!


Pur si simplu iubesc acest lubrifiant! Ca femeie m-am confruntat tot timpul cu iritatii si arsuri de la alti lubrifianti, in special de la cele cu glicerina. Pre-Seed este primul lubrifiant care nu-mi provoaca astfel de probleme, dureaza mai mult timp, are o consistenta apropiata de fluidele corporale, fara miros neplacut etc. Pana acum s-a dovedit cel mai bun si credeti-ma ca le-am cam incercat pe toate. (A.H)

Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER