Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Conceput de medici

Lubrifiantul pentru fertilitate Pre-Seed a fost inventat de doua specialiste in ginecologie in 1994 dupa lungi cercetari in domeniu pentru a veni in intampinarea cuplurilor care incercau sa conceapa un copil. Pre-Seed este primul lubrifiant atestat ca fiind sigur in procesul de concepere a unui copil avand la baza studii publicate si revizuiri reglementare. Alti lubrifianti au un nivel crescut de sare ceea ce limiteaza motilitatea spermatozoizilor si ar trebui evitat atunci cand incercati sa ramaneti insarcinata.


In ultimul deceniu, a existat o multime de date generate de cercetatori si specialisti confirmand siguranta formulei care sta la baza lubrifiantului Pre-Seed atunci cand incercati sa concepeti un copil. Pentru a afla mai multe despre cum a fost dovedit clinic faptul ca Pre-Seed este un lubrifiant pentru fertilitate, va rog sa vizitati pagina http://www.preseed.ro/Despre-PreSeed/Validarea-Clinica/

Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER