Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Toxicitatea spermei in cazul lubrifiantilor care nu distrug spermatozoizii si a gelurilor pentru ultrasunete folosite in medicina reproductiva

Fertility & Sterility. 2011;95:835-836

Acest studiu arata ca ,,Toxicitatea spermei a fost dovedita prin scaderea semnificativa a motilitatii spermatozoizilor dupa 24 de ore de incubare cu Aquasonic, Felis si Replens la o concentratie ridicata a produselor. Dintre toate, doar Replens a avut ca rezultat 0,83% v/v, toxicitate a spermei. Numai Pre-Seed nu a reiesit toxic pentru sperma indiferent de concentratie chiar si la cea mai ridicata (8.3%). Trei dintre gelurile  despre care se afirma ca nu ucid spermatozoizii de fapt sunt toxice pentru sperma iar printre acestea se numara gelul Aquasonic, folosit la scara larga pentru ultrasunetele vaginale in timpul ovulatiei. Pre-Seed nu a fost toxic pentru sperma indiferent de concentratie. Acesta este indicat pacientilor care incearca sa conceapa sau de medici in timpul procedurilor de fertilitate (ex: faciliteaza insertia vaginala a probelor cu ultrasunete).


« Inapoi la Validarea Clinica
Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER