Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Raspandirea uscaciunii vaginale in randul cuplurilor care incearca sa conceapa

Pacific Coast Reproductive Society, April 2003

Acest studiu a constatat ca de-a lungul procesului de concepere ,,uscaciunea vaginala afecteaza relatia intima a celor mai multe cupluri”: 11% tot timpul, 35% deseori, 42% uneori, 9% rar, 3% niciodata. Episoadele de uscaciune vaginala se inmultesc cu TTC: 19% deseori, 57% mediu, 23% deloc. In timp ce 30% stiau ca nu trebuie sa foloseasca un lubrifiant precum TTC alti 26% deseori sau tot timpul apeleaza la acest timp de produse. Un alt grup foloseste in proportie de 40% KY si Astroglide 19%. Doar 20% din cupluri au discutat problema uscaciunii vaginale cu un doctor. Dintre aceia care au facut-o, 75% dintre doctori au observat efectele toxice ale lubrifiantilor asupra spermei. La cuplurile care folosesc TTC gradul de uscaciune vaginala este de doua ori mai mare fata de restul cuplurilor.


« Inapoi la Validarea Clinica
Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER