Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Posibila iritare a mucoasei corelata cu molaritatea lubrifiantului personal asa cum reiese din testul pentru iritarea mucoase.

as Detected by the Slug Mucosal Irritation Assay.
Boli cu transmitere sexuala. 2008 Mai;35:512-516

Acest studiu a descoperit ca ,,afectarea potentei (corelata cu producerea mucusului) de catre lubrifianti se afla in stransa dependenta cu osmolalitatea produsului (P=0.001 ; R (2) = 0.99). Femglide-ul, un lubrifiant hipo-osmotic (32 mOsm/kg), determina productia negativa de mucus. (Pre-Seed) un lubrifiant iso-osmotic (316 mOsm/kg), nu provoaca nici o modificare. Doi lubrifianti moderati in gradul de osmolalitate, Replens si gelul K-Y (2143 si 2463 mOsm/kg) induc o iritare usoara spre medie. Lubrifiantul Astroglige cu un grad ridicat de osmalalitate (5848 mOsm/kg) provoaca iritatii severe si deteriorarea tesuturilor.  Cei mai utilizati lubrifianti duc la o serie de iritatii ale mucoasei, fapt corelat cu osmolalitatea produsului.


« Inapoi la Validarea Clinica
Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER