Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Optimizarea fertilitatii naturale

Fertilitate si sterilitate.2008 Noiembrie; 90 (Aliniatul 3):S1-S6

Ghidul Comitetului Societatii Americane pentru Medicina Reproductiva in colaborare cu Societatea pentru Endocrinologie si Infertilitate
Acest ghid practic pentru medici sugereaza o serie de recomandari pentru pacientii acestora cu scopul de a mari sansele de conceptie la cuplurile sanatoase. Ghidul le reaminteste doctorilor ca unii lubrifianti vaginali pot scadea gradul de fertilitate avand la baza rezultatele observate a supravietuirii spermatozoizilor in vitro. Un lubrifiant cum ar fi Pre-Seed, fara efecte negative asupra spermei este recomandat pentru pacienti.


« Inapoi la Validarea Clinica
Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER