Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Efectele lubrifiantului vaginal asupra motilitatii spermatozoizilor si asupra integritatii cromatinei spermatice

A Prospective Comparative Study.
Fertilitate si sterilitate 2008 Feb;89:375-379

Acest studiu a constatat ca procentele de motilitate a spermatozoizilor nu difera semnificativ intre Controls si Pre-Seed in timp ce lubrifiantii FemGlide, Replens si Astroglide au inregistrat o scadere semnificativa a motilitatii. De asemenea, nu exista nici o diferenta considerabila de procente ale indexului de fragmentare DNA   intre HTF controls si Pre-Seed dar apare o scadere mare a calitatii spermei la FemGlide si K-Y Jelly. Pre-Seed nu determina o scadere progresiva a motilitatii spermatozoizilor sau a integritatii cromatice comparativ cu alti lubrifianti folositi de cupluri.


« Inapoi la Validarea Clinica
Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER