Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Efectele lubrifiantului isotonic asupra calitatii spermei

Fertilitate si Sterilitate . 2013; 99, 4
Ashok Agarwal, Ph.D., Helena Malvezzi, M.S., , Rakesh Sharma, Ph.D.

Acest studiu medical nou demonstreaza ca lubrifianul Pre-Seed este sigur pentru a fi utilizat in clinicile de fertilitate. Studiul condus de o echipa de la Centru clinic Cleveland pentru Medicina Reproductiva a demonstrat ca Pre-Seea, lubrifiantul care nu reduce fertilitatea, nu compromite calitatea spermei. Rezultatele unui esantion de barbati sanatosi, peste 18 ani cu sperma normala au demonstrat ca ,,motilitatea, viabilitatea, integritatea membranei, nivelurile de oxigen, capacitatea antioxidanta si procentul de deteriorare DNA din mostrele de sperma colectata nu a fost afectata in urma utilizarii acestui lubrifiant” Studiul a concluzionat ca ,,lubrifiantul isotonic Pre-Seed nu compromite calitatea spermatozoizilor dupa numeroase teste a calitatii spermei ceea ce sugereaza ca este sigur pentru pacientii care incearca ca aiba un copil”. 


Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare! SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY


« Inapoi la Validarea Clinica
Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER