Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Ce ar trebui unei substante sau unui produs pentru a intra in categoria ,,sigur pentru spermatozoizi”

Actualizarea reproducerii masculine, Vol.19, Supliment I pp.il-48, 2013

O echipa internationala de cercetatori a stabilit un set de reguli pentru produsele care vor fi etichitate ,,sigure pentru spermatozoizi” si astfel ajuta cuplurile sa aleaga lubrifiantul corespunzator atunci cand incearca ca conceapa un copil. Cercetatorii din 6 tari au afirmat ca lubrifiantul Pre-Seed este sigur pentru spermatozoizi prin urmare este recomandat cuplurilor in procesul de concepere.


« Inapoi la Validarea Clinica
Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER