Noi recomandam Pre-Seed tuturor pacientelor care incearca sa ramana insarcinate. Pre-Seed este produsul preferat al pacientilor nostri!

~ M.

Am folosit produsul vostru....timp de 3 luni de acum si cred ca fraza voastra ,,proces amuzant de concepere a copiilor ” este adevarata Eu impreuna cu sotul meu chiar ne bucuram de Pre-Seed. Mii de multumiri!

~ E.

Pacientii iubesc produsele voastre! Sunt singurii lubrifianti pe care-i recomandam. Va multumesc ca ati inventat asemenea produse extraordinare!

~ SD, Medic, Clinica de Fertilitate Fifth Avenue, New York, NY

 

Ce anume ofera unicitate acestui produs

Pre-Seed a fost creat special pentru a se potrivi perfect cu mucusul cervical fertil si pentru a oferi o lubrifiere sigura atunci cand incercati sa ramaneti insarcinata.
  • Testat clinic ca lubrifiant care nu afecteaza fertilitatea
  • Permite spermei sa se desfasoare liber
  • Cu aceeasi presiune osmotica si cu un pH echilibrat pentru a imita fluidele fertile
  • Dezvoltat de medici
  • Folosit in clinicile de fertilitate

Cercetarile publicate au aratat ca formula isotonica a produsului Pre-Seed este mai putin iritanta pentru tesutulul sensibil al mucusului cervical fata de alte lubrifiante existente pe piata. De asemenea, Pre-Seed ofera un sentiment placut de lubrifiere naturala la fiecare utilizare.


De ce sa folositi lubrifiant atunci cand doriti sa ramaneti insarcinata?

Atunci cand un cuplu incearca sa aiba copii, sexul este planificat de cele mai multe ori in jurul perioadei de ovulatie. Uneori lubrifiantul ajuta ca actul in sine sa fie mai placut si mai comfortabil. In momentul in care folositi Pre-Seed puteti fi convinsa ca acesta este un lubrifiant de calitate superioara care permite spermatozoizilor sa inoate liberi pana la ovul.

Atunci cand femeile incerca sa ramana insarcinate devin mai constiente de calitatea fluidelor fertile. In mod normal, in timpul ovulatiei, aceste fluide speciale sunt formate de organismul femeii pentru a sustine spermatozoizii in calatoria lor de-a lungul cervixului pentru fecundarea ovulului. Volumul fluidelor se mareste si acestea devin mai alunecoase (precum albusul de ou), cu o crestere a pH-ului pentru a proteja spermatozoizii. Pe masura ce femeile inainteaza in varsta sau se confrunta cu dezechilibre hormonale nu mai apar modificari ale fluidelor, lucru care ingreuneaza inaintarea spermatozoizilor prin colul uterin.


Alti lubrifianti nu prezinta aceste beneficii

Studiile medicale publicate au dezvaluit ca lubrifiantii clasici, "care distrug spermatozoizii", pot afecta capacitatea acestora de a inota pana la ovul, lucru testat in laboratoare. Aceste studii va recomanda sa evitati acest tip de lubrifianti daca doriti sa ramaneti insarcinata.


Chiar daca riscul lubrifiantilor asupra fertilitatii este cunoscut de zeci de ani, unele persoane sunt confuze in ceea ce priveste utilizarea lor atunci cand incearca sa conceapa un copil. De fapt, unii doctori pot recomanda din neatentie lubrifianti care pot impiedica spermatozoizii sa ajunga la ovul. Doar pentru ca un lubrifiant este solubil in apa  sau nu contine spermicid, nu inseamna ca acesta nu va afecta celulele, inclusiv spermatozoizii.


Lubrifiantii obisnuiti deterioreaza sperma pentru ca au pH-ul gresit si nu sunt izotonici ceea ce inseamna ca au un nivel ridicat de sare sau de ioni care dezhidrateaza spermatozoizii si ii impiedica sa inoate. Unii chiar pot contine ingrediente toxice pentru sperma cum ar fi glicerolul (glicerina). Pana si saliva sau apa pot ucide spermatozoizii si ar trebui evitate atunci cand incercati sa ramaneti insarcinata.


Doctors

Perfect pentru pacientii mei care doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala si pentru cei care vor se conceapa un copil.

~ Dr. L, Bakersfield, CA Doctorul L, Bakersfield

Click aici pentru detalii
Impartasiti-ne povestea dumneavoastra!

Plata cu cardul
© 2018 www.preseed.ro | Toate drepturile rezervate

SILVER